Nyhedsarkiv » Fødevareminister giver sit bud på vækstmuligheder for svineproducenter

21.12.2016

- Vi er rigtigt glade for, at det er lykkedes os at få Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen til at komme og give sit bud på vækstmulighederne for danske svineproducenter.

Sådan siger formand Henrik Mortensen, formand for Danske Svineproducenter, med henvisning til et aftenarrangement, som Danske Svineproducenter afholder onsdag den 18. januar på NutriFair, hvor alle er velkomne.

- Smågrisene fosser ud af Danmark og sætter igen i 2016 rekord med mere end 13 mio. eksporterede smågrise. Samtidig slagtes der færre grise, end vi gjorde for 25 år siden. Det er en skidt udvikling, som skal vendes ved politisk hjælp og intern optimering i vores egen sektor, fortsætter Henrik Mortensen.

- Derfor vil jeg gerne opfordre mine kolleger til at komme og høre ministerens bud på vækstmuligheder samt få en dialog om, hvordan vi kan styrke vores sektor endnu mere.

Ministerens indlæg bliver efterfulgt af fire andre spændende talere, som vil give hver deres bud på vækst- og optimeringsmuligheder for svineproducenterne: CEO for Danish Crown Pork Søren Eriksen, CEO i Danish Farm Design Bjarne K. Pedersen, Landechef for Landbrug hos Danske Bank Pernille Stenstrup Christiansen samt direktør for Danske Svineproducenter Nicolaj Nørgaard.

Danske Svineproducenters aftenarrangement med middag og underholdning afholdes efter foreningens generalforsamling og i forbindelse med landbrugsmesse NutriFair i Messecenter C, Fredericia onsdag den 18. januar.

Tilmelding nødvendig til info@danskesvineproducenter.dk.

Pris Hhv. 239 kr. og 349 kr. for medlemmer og ikke-medlemmer.

OK