Nyhedsarkiv » Bestyrelsen har konstitueret sig

08.02.2017
Det første møde i Danske Svineproducenters bestyrelse efter generalforsamlingen i januar fandt sted tirsdag den 7. februar, og her konstituerede bestyrelsen sig.
 
Formanden er uændret Henrik Mortensen, Løgstør, mens svineproducent Jan Rodenberg, Christiansfeld, blev valgt som foreningens næstformand.
 
Jan Rodenberg, som er tidligere leder af SvineRådgivningen i Herning, købte en ejendom ved Christiansfeld i marts 2016 og har siden været selvstændig svineproducent. På ejendommen har han nu 1.500 søer med produktion af 30-kilos grise til eksport. Senest har han desuden udvidet sine aktiviteter med købet af avlscenteret Kollund Øst med 850 søer med en produktion af polte til at servicere ca. 25.000 søer.
 
Torben Hauskov, Lemvig, blev valgt til bestyrelserne i Danske Svineproducenter Holding og 3S. Han driver Havskov Svineproduktion ved Lemvig med 2.300 søer og en årlig produktion af 80.000 30-kilos grise, der sælges til to danske slagtesvineproducenter.
 
Både Jan Rodenberg og Torben Hauskov, Lemvig, blev valgt ind i bestyrelsen ved generalforsamlingen i januar, hvor den tidligere næstformand Niels Christian Borup, Dronninglund, og Claus Jørensen, Tinglev, valgte at træde ud af bestyrelsen.
OK