Nyhedsarkiv » LaDS skal have ny direktør

06.02.2018

- Desværre er vores direktør, Nicolaj Nørgaard, blevet headhuntet til at være ny direktør for Danish Crown Pork Ejerservice, siger formand for Danske Svineproducenter Torben Hauskov.

- Jeg vil ikke lægge skjul på, at timingen er ikke optimal i forhold til det nye formandskabs virke og vores drejebog, men nu vil vi udnytte de førstkommende måneder til at formidle Nicolajs viden og politiske forbindelser til andre nøglepersoner i foreningen, siger Torben Hauskov.

Nicolaj Nørgaard har været direktør i Danske Svineproducenter de seneste to år.

- Jeg er ikke i tvivl om, at Nicolaj har styrket vores forenings navn og indflydelse i relevante styrelser, ministerier og på Christiansborg, i den relativt korte periode, han har været her. Han har også bidraget til at skubbe nye initiativer i gang for at styrke dansk svineproduktion, siger Torben Hauskov, der nævner projekterne ”Billigere stalde” og ”Alternativ håndtering af døde dyr” som eksempler.

Formanden forklarer, at han øjeblikkelig vil sætte gang i en rekrutteringsproces for at finde en ny direktør til foreningen.

- Min telefon er naturligvis åben for henvendelser og gode forslag, siger Torben Hauskov, der tilføjer, at han ser frem til et fortsat godt samarbejde med Nicolaj Nørgaard i hans nye job.

- Jeg tror at han kan bidrage til, at Danish Crowns ambitiøse mål kan nås, slutter Torben Hauskov.

 

Yderligere information - kontakt formand Torben Hausgaard, tlf. 61540101.