Pressemeddelelse
Efter blot et år på formandsposten har Torben Hauskov valgt at stoppe som Danske Svineproducenters formand.

– Min tid slår ganske enkelt ikke til, forklarer den 40-årige formand, der til daglig er svineproducent i Lemvig.

Allerede da Torben Hauskov tiltrådte som foreningens formand for et år siden, drev han en omfattende landbrugsvirksomhed med 2.350 søer og 1.050 ha . Men for nylig er den produktion udvidet med yderligere 1.000 søer på et andet site. Alle smågrise sælges i Danmark ved 30 kg.

– Jeg må vist indrømme, at jeg vist er mere landmand end politiker. Jeg vil gerne det hele, men det kan jeg ikke, og så bliver jeg nødt til at prioritere landbrug og familie først, forklarer Torben Hauskov.

– Desuden er jeg gift og er far til tre børn i den skolesøgende alder, og dem vil jeg også gerne bruge så meget tid på som muligt, pointerer Torben Hauskov.

Derfor har han valgt, at han ikke genopstiller ved Landsforeningens valg til bestyrelsen, som bliver afholdt ved generalforsamlingen i Messe C i Fredericia i dag.

– Udgangspunktet var egentlig, at jeg genopstillede, men eftersom jeg går af som formand, har jeg valgt, at jeg alligevel ikke genopstiller. For jeg synes ikke, det er passende i forhold til en ny formand, at en tidligere formand sidder med i bestyrelsen, forklarer han.

For yderligere kommentarer kontakt Torben Hauskov, tlf. 6154 0101.