I denne weekend havner årets første udgave af Svineproducenten i din postkasse og giver masser af læsning til weekenden.

Bladet er denne gang vedlagt en højaktuel folder, der informerer om de nye regler omkring halekupering, der trådte i kraft her ved årsskiftet.

Men bladet giver også mulighed for at dykke ned i spændende resultater af en medlemsundersøgelse, vi gennemførte sidst på året, og som du måske endda selv valgte at deltage i. I undersøgelsen har vi spurgt ind til tilfredsheden med foreningens linje, og tilbagemeldingerne er overvejende positive.

Hvis du ikke har modtaget den fysiske version af bladet endnu, har du allerede nu mulighed for at smugkikke i bladet ved at klikke her eller her.

Det nye nr. af Svineproducenten sætter også spot på, om nogle finansieringsinstitutter er mere tilbageholdende end andre med at give tilsagn om lån til udvidelser af svineproduktionen, samt i givet fald hvorfor.

Men ikke mindst indeholder bladet årets første leder af formand Torben Hauskov, som hermed varmer op til sin årsberetning, du kan glæde dig til at høre i sin fulde længde på landsforeningens generalforsamling på onsdag.

Ydermere kan du i Blækhuset læse Kim Heiselberg opfordring til at genskabe respekten til for vores erhverv. Men det er naturligvis kun en brøkdel af alt det, som du kan læse i det nye nr. af Svineproducenten.

Vidste du for resten, at du som medlem altid har mulighed for at downloade alle udgaver af Svineproducenten via LaDS hjemmesides medlemsdel ”For Medlemmer” -> ”Svineproducenten”.

Hvis du mod forventning ikke får svineproducenten leveret i postkassen i denne weekend, så tøv endelig ikke med at give sekretariatet besked på info@danskesvineproducenter.dk eller på tlf. 7025 8070.