VEZG-smågrisenoteringen er i dag uændret 85,00 €.
VEZG-smågrisenoteringen for 8-kilos grise er i dag uændret 54,80 €.

Som det er typisk for denne årstid, bliver udbuddet lidt større på smågrisemarkedet. Det ændrer imidlertid ikke på den generelle gode markedssituation. Efterspørgslen er stadigvæk større end udbuddet, og tyske slagtesvineproducenter er typisk nødt til at acceptere ventetid, når de køber nye smågrise på det frie marked.

Da prisniveauet allerede er højt på smågrisemarkedet i forhold til slagtesvinenoteringen, er der – på trods af den gode markedssituation – næppe potentiale til yderligere prisstigninger for tiden. For højere smågrisepriser betyder, at slagtesvinenoteringerne skal fortsætte med at stige, men den tyske slagtesvinenotering har ikke flyttet sig i de seneste fem uger.

I Holland står smågrisenoteringerne stille i denne uge, mens spanske smågrisepriser blev opjusteret med yderligere 1,50 euro (ca. 11 kr.). SPFs puljenoteringerne er stabile, mens Porc X nedjusterede deres smågrisenoteringer, som er på et markant højere niveau, med 20 kr. i sidste uge og med yderligere 10 kr. i torsdags.

Venlig hilsen
Danske Svineproducenter