Pressemeddelelse

I dag er Greenpeace-aktivister trængt ulovligt ind på privat grund på en af ejendommene i familievirksomheden Kjær Knudsen på Midtsjælland og har ophængt bannere på siloerne, der agiterer mod svineproduktion i Danmark.

– Det er en adfærd, som er fuldstændig uacceptabel, og det skal man som svineproducent naturligvis ikke finde sig i, siger formand for Danske Svineproducenter Kim Heiselberg.

Direktør for Danske Svineproducenter Per Bardrum uddyber:

– Hvis andre svineproducenter bliver udsat for noget lignende, er mit bedste råd, at man straks ringer til politiet, og så må de tage affære.

– Jeg råder til, at man holder sig langt væk fra demonstrationen og bare lader politiet klare deres arbejde, råder Per Bardrum.

Næstformand i Danske Svineproducenter Jeppe Bloch Nielsen er forarget.

– Det ligner ikke noget. Vi skal ikke finde os i sådan en behandling. Vi passer bare vores arbejde, og det er så åbenbart takken. Det kan naturligvis ikke være meningen.

Direktør Per Bardrum uddyber, at man som svineproducent naturligvis ikke skal stå alene i sådan en situation. Derfor opfordrer han enhver svineproducent – medlem eller ej – til at ringe til foreningen, hvis de udsættes for noget i den stil, eller hvis man på nogen måde fornemmer, at det er undervejs.

 

For yderligere kommentarer kontakt
direktør for Danske Svineproducenter, Per Bardrum, tlf. 4037 2656